Het Etherpiraten.com Team wenst u veel surfplezier op onze website !!

AT - Vernieuwde werkwijze


Na lang discussiëren is er dan toch eindelijk een brief met acceptgiro verschenen op het internet adres van Etherpiraten.com. Met dank aan Karel die deze in zijn bus ontving en bezig is met de rechtszaak tegen het Agentschap Telecom. Daardoor is de beschikbare informatie minimaal, maar wij kunnen dus wel de brief en de acceptgiro tonen. Van Karel was het verzoek deze te plaatsen in het fotoboek, maar dat hebben wij natuurlijk niet gedaan en daarvoor deze site ingericht.Voor de volledige versie van de brief klik hier.

Trek op voorhand geen conclusie, dit omdat deze manier van opsporen in Nederland/Europa nog niet wettelijk is geregeld/ingevuld. Deze werkwijze is ontstaan door het zero-base onderzoek/plan wat ook onder het kopje RDR is opgenomen.

In de meeste gevallen wordt echter niet of nauwelijks gehoor gegeven aan deze brief en dus als 'not done' beschouwd. Voor degene die wel serieus willen reageren op de 'brieven actie' van het Agentschap Telecom is er één praktijkvoorbeeld op de site ondergebracht. Hij is dus hier te downloaden in een tweetal formaten:

Word for windows

RTF formaat

Doe er je voordeel mee!!!